Verbluffend totaalproject

Een totaalproject (turn-key) waar Joop en Jan erg trots op zijn!

Bijna alles in dit vrijstaande huis is aangepakt. Het resultaat is verbluffend.

Bekijk alle foto's en geniet mee van deze MEGA metamorfose.

Werkzaamheden o.a.:

Demonteren oude keuken, verwijderen oude badkamer, wegbreken van diverse muren, al het benodigde leidingwerk, uitgebreid elektrawerk (aanleggen van een compleet domotica systeem), plaatsen en aansluiten van de nieuwe Snaidero keuken, leveren, plaatsen en aansluiten van de nieuwe badkamer, plaatsen, aansluiten maar ook omtimmeren van de nieuwe gashaard + inbouwen van o.a. de televisie. Alle door Van Belzen Montage aangepakte ruimtes zijn ook volledig gestukadoord. Daarnaast is zowel wand- als vloerverwarming aangebracht en de nieuwe tegelvloer gelegd.

Bijzonderheden: Bij dit totaalproject is het wel belangrijk een aantal bijzonderheden te belichten zoals het leveren en monteren van een compleet domotica systeem, de combinatie van zowel wand- als vloerverwarming zorgt voor een zeer comfortabele warmte in huis, Van Belzen Montage heeft al het nieuwe schakelmateriaal mogen uitvoeren in GIRA Esprit wat zorgt voor een extra luxe uitstraling. De badkamer is door Joop en Jan zeer strak betegeld met een extra kleine voeg maar wat er vooral uitspringt zijn de ingebouwde regendouche in het plafond en de jets in de wand. Deze en de aparte handdouche worden bediend door ingebouwde kranen.

De foto's laten het natuurlijk al zien: een grote verbouwing en een echte metamorfose. Van Belzen Montage is trots maar nog veel belangrijker: de klant tevreden!

Uitgebreide beschrijving van de geleverde materialen en uitgevoerde werkzaamheden van de keuken zijn ook terug te zien bij projecten keukens, projectnummer 1.12 en van de badkamer bij projecten badkamers, projectnummer 2.8.

Project:

3.3

Klant:

uit Zeeland

Bekijk ook:

Italiaanse design keuken
stijlvol en luxe

Gespecialiseerd in de professionele montage van design keukens.

o.a. Snaidero