Totaalprojecten

Totaalprojecten: grote projecten, verbouwingen en renovaties waarbij verschillende ruimtes door Van Belzen Montage zijn verbouwd of aangepast.

Wat vinden klanten het vaak fijn dat zij voor de verschillende wensen die er zijn terecht kunnen bij één adres voor het advies én de uitvoering daarvan: Joop en Jan van Belzen, Van Belzen Montage v.o.f.!

Het begint soms bij een keuken of badkamer maar loopt verder tot (parket)vloer, verlaagd plafond, (gas)haard, leiding- en elektrawerk en ga zo maar door.

Ook uitbreiden, verplaatsen van een muur, aanbrengen van een dakkapel, (VELUX) dakvenster, glasvlies behang en stukadoren behoort tot de mogelijkheden.

Bij de totaalprojecten krijgt u een uniek kijkje in de voor- en na foto's van deze grote en mooie projecten die Van Belzen Montage heeft mogen uitvoeren.

Voor de klant is vooral belangrijk: één aanspreekpunt met ervaring en vakmanschap, voor eerlijk advies en productkennis, maar ook het leveren en monteren van alle benodigde materialen.

In nauw overleg zorgen Joop en Jan dan altijd voor een schitterend resultaat en een tevreden klant!

Neem gerust eens contact op om uw (woon)wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Een bijzonder mooi TOTAALprojectUitgebreide verbouwing: prachtig resultaatMetamorfose van kantoor in sfeervol monumentaal woonhuisZeeuwse arbeid in LeidenAfwerking en montage penthouseVerbluffend totaalproject

Projecten

Hiernaast vindt u een overzicht van enkele algemene projecten die wij in het verleden voor klanten hebben mogen uitvoeren. Klik op een project om meer informatie en alle voor- en na foto's van het project te bekijken.

 

 

Gespecialiseerd in de professionele montage van design keukens.

o.a. Snaidero