Badkamers

Een nieuwe badkamer! Voor Van Belzen Montage v.o.f. altijd het begin van een mooi project.

Een kleine functionele doucheruimte of een uitgebreide luxe badkamer voorzien van de laatste of meest energiezuinige trends; Van Belzen Montage gaat iedere uitdaging graag aan.

Alle gewenste materialen van (inbouw)kranen tot tegels en glazen wanden kunnen door Van Belzen Montage worden geleverd; één aanspreekpunt dus en dat is wel zo fijn.

Door de jarenlange ervaring kunnen Joop en Jan iedere klant bijstaan met advies. Die ervaring zorgt ook voor een uitgebreide kennis van installatiewerk, electra en tot in de puntjes verzorgd strak tegelwerk.

Aan het eind blijft hetzelfde doel: een tevreden klant!

TIP: De Snaider Concept Store in Arnemuiden heeft nu ook Italiaanse design badkamers! Kijk voor een impressie op http://italia-cucina.blogspot.nl/2012/08/design-badkamers-pininfarina.html

stijlvol en luxeCompacte & strakke badkamerLuxe badkamer met sfeerLuxe grijs/ witte badkamerLuxe en ruime badkamersmaakvolle badkamer met leds onder de badrand

Badkamer projecten

Hiernaast vindt u een overzicht van verschillende badkamers die wij in het verleden voor klanten hebben mogen leveren en plaatsen. Klik op een project om meer informatie en foto's van de badkamer te bekijken.

 

 

Gespecialiseerd in de professionele montage van design keukens.

o.a. Snaidero