In het hart van een exclusieve renovatie: de nieuwe keuken

Van Belzen Montage is vereerd de exclusieve renovatie van dit huis op de website toe te mogen lichten. In dit onderdeel wordt de verbouwing en montage van de Snaidero keuken specifiek beschreven. Voor het totale project kunt u kijken bij totaalprojecten, projectnummer 3.8.

Om deze 'ieselijk witte' Snaidero keuken, model Kube te kunnen plaatsen hebben Joop en Jan eerst de draagmuur tussen de oude keuken en de woonkamer weggehaald. Hiervoor in de plaats hebben ze een 500kg zware stalen balk geplaatst.

Al het benodigde leiding- en elektrawerk is vernieuwd en verlegd, zelfs de meterkast is door Joop uitgebreid.

Voorafgaand aan het daadwerkelijk monteren van de keuken hebben Joop en Jan 128m2 leisteen vloer gelegd, waarna de montage kon beginnen.

In de omtimmering (koof) van de stalen balk zijn energiezuinige LEDspots geplaatst en is de inbouwafzuigkap verwerkt.

Zowel de nieuwe keuken als de andere ruimtes op de beneden verdieping zijn voorzien van schitterend schakelmateriaal GIRA Esprit.

De keuze voor kwalitatief hoogstaande materialen, apparatuur en afwerking zorgen voor een schitterend resultaat én in combinatie met een vakkundige renovatie en montage voor een tevreden klant!

Ook uw wensen voor een nieuwe droomkeuken, wat daar ook voor nodig is, kunnen werkelijkheid worden. Neem gerust eens contact op voor vrijblijvend maar vooral vakkundig advies.

Project:

1.10

Klant:

uit Zeeland

Bekijk ook:

Een bijzonder mooi TOTAALproject

Gespecialiseerd in de professionele montage van design keukens.

o.a. Snaidero