Bijzonder mooie en luxe keuken in monumentenpand

In een schitterend monumentaal pand in Zeeland hebben Joop en Jan de eer gehad om zo goed als de volledige verbouwing te verzorgen.

Een compleet overzicht met voor- en na foto's van dit bijzondere project kunt u bekijken bij projecten algemeen, projectnummer 3.6.

Voor het monteren van de nieuwe Snaidero keuken hebben Joop en Jan heel wat leiding- en electrawerk aan moeten passen. De hoge kastenwand en het eiland zijn geplaatst en alle inbouwapparatuur is gemonteerd en aangesloten. Ook het aanrechtblad van wit composiet is door Joop en Jan vakkundig geplaatst.

Deze mooie en luxe keuken is tot in de puntjes verzorgd, natuurlijk inclusief verlaagd plafond met inbouwafzuigkap en inbouwspots.

Zelfs de buitenkeuken is door Van Belzen Montage geplaatst.

Op de foto's is tevens een mooie sfeervolle parketvloer te zien. Deze vloer sluit precies aan op de tegelvloer van de keuken en is door Van Belzen Montage geleverd, gelegd en behandeld.

Met heel veel inzet, hard werken en plezier hebben Joop en Jan aan dit project gewerkt met het belangrijkste resultaat: een tevreden klant in een schitterend monumentaal pand!

Project:

1.6

Klant:

uit Zeeland

Bekijk ook:

Metamorfose van kantoor in sfeervol monumentaal woonhuis

Gespecialiseerd in de professionele montage van design keukens.

o.a. Snaidero